Anunturi

28.11.2022

Stimați beneficiari ai INJ,

În cadrul campaniei internaționale cu privire la eliminarea violenței împotriva femeilor „16 Zile de activism împotriva violenței în bază de gen”, Vă invităm să aplicați la două cursuri electronice și primul program de mentorat privind accesul femeilor la justiție.

25.11.2022

Pentru a vă oferi în continuare o experiență optimă de explorare a resurselor electronice ale Institutului Național al Justiției, în perioada 1-2 decembrie 2022, se vor desfășura lucrări de mentenanță și de optimizare a site-ului oficial, a intranet-ului și a Platformei ILIAS a INJ.
Cu toate că resursele enumerate mai sus vor fi indisponibile în acest interval de timp, puteți conta pe suportul nostru la telefon sau e-mail.

14.11.2022

Vă invităm să aplicați la primul modul al cursului electronic privind examinarea litigiilor electorale pe Platforma ILIAS a INJ – „Soluționarea litigiilor electorale. Modulul CtEDO”. Modulul a fost elaborat în cadrul Proiectului Consiliului Europei „Îmbunătățirea practicii electorale în Republica Moldova, faza II” în cooperare cu Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova, Institutul Național al Justiției și Centrul pentru Instruire Continuă în Domeniul Electoral.

13.10.2022

Institutul Național al Justiției anunță concurs pentru ocuparea funcției vacante: Specialist principal, Secția relații internaționale (1 funcție perioadă nedeterminată).

12.10.2022

Luni, 17 octombrie 2022, persoanele care au susținut cu succes admiterea la Institutul Național al Justiției sunt invitate la sediul INJ, ora 10.00, pentru a discuta anumite chestiuni organizatorice, inclusiv pentru testarea nivelului de cunoaștere a limbii engleze.