Anunturi

13.05.2021

Stimați judecători și procurori!
Vă invităm să participați la cursul HELP în domeniul antidiscriminării, adaptat pentru reprezentanții sistemului de drept din Republica Moldova în cadrul Proiectului ,,Consolidarea capacităților actorilor din sectorul justiției pentru realizarea actului de justiție în conformitate cu standardele europene pentru combaterea discriminării în Republica Moldova” cu suportul financiar al Uniunii Europene.

28.04.2021

Invităm asistenții judiciari, grefierii, colaboratorilor din instanțe și procuraturi, consultanților procurorului, formatorilor și colaboratorilor INJ să participe la e-cursurile oferite de Școala Națională de Grefieri din România - Limba română, Engleza juridică, Cooperare judiciară internațională în materie penală, Cooperare judiciară internațională în materie civilă.

14.04.2021

Stimați beneficiari ai INJ!

Aveți oportunitatea de a participa la activitățile de formare prestate de Şcoala Naţională de Magistratură din Franţa prin intermediul Rețelei Europene de Formare Judiciară (EJTN).

12.04.2021

Stimați beneficiari ai INJ, Vă invităm să aplicați la cursurile electronice desfășurate pe Platforma ILIAS a INJ, Institutul Național al Justiției pune la dispoziția Dvs. trei cursuri electronice prestate pe platforma de instruire la distanță ILIAS a INJ.