Anunturi

11.04.2024

Pentru a consolida corpul de tutori HELP din rândul formatorilor din rețeaua INJ, vă invităm să vă înregistrați la sesiunea de formare a tutorilor HELP. Obținerea certificatului de tutore HELP vă va permite să fiți eligibil pentru tutorarea e-cursurilor pe Platforma HELP a Consiliului Europei și să fiți incluși în lista de tutori naționali HELP.

02.04.2024

Stimați beneficiari ai INJ,

Vă invităm să vă înregistrați la cursurile e-learning prestate pe platformele de instruire la distanță ILIAS a INJ și HELP a CoE.

12.03.2024

Institutul Național al Justiției anunță desfășurarea celei de-a doua etape a evaluării complexe în privința formatorilor din Rețeaua de formatori a INJ.

05.03.2024

Institutul Național al Justiției și Școala de arte plastice „A. Șciusev”, în parteneriat cu Proiectul Consiliului Europei „Protecția copiilor împotriva violenței și prevenirea acesteia, inclusiv în mediul online în Republica Moldova”, anunță ediția a V-a a concursului republican de arte plastice „VIITORUL JUSTIȚIEI ÎN COMUNITATEA EUROPEANĂ: viziunea tinerilor asupra justiției din Republica Moldova”.

26.02.2024

Stimați beneficiari ai INJ!
Școala Națională de Grefieri din România (SNG) Vă oferă posibilitatea de a participa la cursuri electronice (e-Learning) prestate pe platforma de instruire la distanță a SNG.