INJ invită la cursul de instruire la distanță „English for Legal Purposes II 2018”

17. 09. 2018

Stimați beneficiari ai INJ!

 

În temeiul parteneriatului Institutului Național al Justiției (INJ) cu Școala Națională de Grefieri din România (ȘNG),  aveți ocazia să urmați cursul de instruire la distanță „English for Legal Purposes II 2018”, prestat de către ȘNG.

Participanți 20 de persoane: grefieri, audienți INJ, asistenți judiciari și alți specialiști din cadrul instanțelor judecătorești are cunosc limba engleză la un nivel mediu.

Perioada de înscriere la curs: 17.09.2018-21.09.2018.

Perioada activă a cursului: 24.09.2018-21.10.2018.

Testarea finală: 22.10.2018-24.10.2018.

Echipamentul necesar cursantului: computer (laptop, tabletă), conexiune la internet.

Descrierea generală a cursului: Acest curs a fost inițiat în urmă cu 5 ani, grație parteneriatului semnat cu British Council România care a pus la dispoziția ȘNG o serie de materiale de formare în domeniul limbii engleze juridice. Aceste materiale au fost prelucrate de formatorii Școlii sub forma unui curs cu design educațional online, care se va desfășura la distanță, pe platforma de eLearning a Școlii, http://instruire.grefieri.ro.

Cursul de engleză juridică „English for Legal Purposes II 2018” face parte din noua strategie de formare a ȘNG, orientată spre revalorizarea şi restructurarea profesiei de grefier, prin dezvoltarea de abilități teoretice și practice, inclusiv în materii non-juridice, în vederea pregătirii grefierilor ca adevărați profesioniști ai dreptului.

Modul de testare: testare obligatorie.

Certificare: Beneficiarii instruirii vor primi o adeverință din partea Școlii Naționale de Grefieri privind participarea la acest curs. Menționăm că persoanele care s-au înscris trebuie să parcurgă în întregime cursul, pentru a putea obține adeverința care va cuprinde și rezultatele evaluării finale.

Asistență tehnică: eLearningformarecontinua@gmail.com, în atenția doamnei Oana Maria Voinea, instructorul cursului.

Mai multă informație despre curs puteți accesa aici.

 

Pentru a Vă înregistra la curs urmați acești pași:

1. Completați chestionarul electronic la acest link,

2. Înregistrați-Vă pe platforma de instruire la distanță a ȘNG urmând instrucțiunile la acest link.

ATENȚIE! Dacă aveți cont pe platforma ȘNG doar înregistrați-vă la curs, fără a crea un cont nou.