Evenimente

19.05.2018

Modul în care atât viitorii judecători și procurori, cât și judecătorii și procurorii aflați în funcție sunt instruiți la Institutul Național al Justiției a fost subiect de discuţie în cadrul vizitei la INJ a unui grup de magistrați din Republica Populară Chineză.

19.05.2018

Vineri, 18 mai 2018, candidații la funcții de judecător și de procuror au participat la o rundă de întrebări și răspunsuri cu judecătorii federali americani Dan Aaron Polster, judecător în districtul de nord al statului Ohio, și Eduardo Robreno, judecător superior în districtul de est al statului Pensilvania.

18.05.2018

Astăzi, 18 mai 2018, judecătorii federali americani Eduardo Robreno și Dan Aaron Polster au venit în vizită la Institutul Național al Justiției. La întrevedere au mai participat Shibani Malhotra, consilier superior în cadrul Oficiului justiţie penală, asistenţă şi parteneriat al Biroului afaceri internaţionale, droguri şi aplicarea legii din Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, precum și reprezentanții Secției justiţie penală și aplicarea legii de la Ambasada SUA în Republica Moldova – Timothy P. Buckley, Director, Kevin Lanigan, consilier senior în sectorul justiţiei, și Radu Foltea, consultant juridic național.

17.05.2018

La 17 mai 2018, în sediul Curții Supreme de Justiție, au avut loc discuții în cadrul unei mese rotunde între judecătorii Curții și judecătorii federali americani Dan Aaron Polster, judecător în districtul de nord al statului Ohio, și Eduardo Robreno, judecător superior în districtul de est al statului Pensilvania.

17.05.2018

„Metodica investigării infracțiunilor de corupție și a celor conexe” este genericul cursului de formare continuă, desfășurat astăzi, 17 mai 2018, la Institutul Național al Justiției. Participanții seminarului este un grup de judecători și procurori.