Evenimente

17.11.2017

Ieri, 16 noiembrie, reprezentanții Ambasadei SUA în Republica Moldova, Timothy P. Buckley, Director al Secției justiție penală și aplicarea legii, Kevin Lanigan, consilier senior în sectorul justiției, și Radu Foltea, consultant juridic național, s-au întâlnit cu audienții Institutului Național al Justiției.

16.11.2017

Institutul Național al Justiției, reprezentat de Alexandra Nica, șefa Direcției instruire și cercetare, a participat la lansarea Recomandărilor de la Graz ale Înaltului Comisar OSCE pentru Minorități Naționale privind accesul la justiție și minoritățile naționale. Evenimentul a avut loc pe 14 noiembrie curent, la Universitatea din Graz (Austria) sub președinția austriacă a OSCE.

14.11.2017

Directorul Institutului Național al Justiției, Diana Scobioală, a primit luni, 13 noiembrie, la Institutul Național al Justiției, o delegație a Băncii Mondiale, din care a făcut parte Eva Melis, jurist, și Constantin Rusu, specialist în sectorul public. La întrevedere a participat și Valentina Conțescu, consilierul Directorului INJ.

13.11.2017

Stimaţi beneficiari ai INJ,

Vă anunțăm cu plăcere că INJ  Vă oferă posibilitatea de a participa la un curs e-learning pe platforma de instruire la distanță ILIAS a INJ.

09.11.2017

Azi, 9 noiembrie 2017, se împlinesc zece ani de când a fost lansată oficial activitatea Institutului Național al Justiției.