Evenimente

17.09.2020

„Soluționarea litigiilor electorale în temeiul instrumentarului Consiliului Europei și practica CEDO” este tematica seminarului adresat judecătorilor specializați în domeniul contenciosului administrativ de la Curtea Supremă de Justiție și curțile de apel, precum și colaboratorilor Comisiei Electorale Centrale (CEC) și Centrului de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE). Sesiunile de formare au loc azi și mâine, 17-18 septembrie 2020, în format online.

05.09.2020

În perioada 2-4 septembrie curent, a avut loc școala de toamnă „Consolidarea capacităților judecătorilor specializați în examinarea infracțiunilor de trafic de ființe umane și trafic de copii”.

04.09.2020

În aceste zile, Institutul Național al Justiției găzduiește expoziția tinerei creatoare de ilustrații care își semnează lucrările @canarielle. Este pentru prima dată când desenele artistei sunt expuse în galerie fizică, deoarece, până acum, acestea puteau fi văzute doar pe rețele sociale și în reviste de profil.

02.09.2020

Astăzi, 2 septembrie 2020, Institutul Național al Justiției a dat startul examenelor de admitere la cursurile de formare inițială a candidaților la funcții de judecător și de procuror.