Evenimente

24.05.2017

Marți, 23 mai 2017, audienții candidați la funcția de judecător ai Institutului Național al Justiției (INJ) au efectuat o vizită la Penitenciarul nr. 18, penitenciar de tip semiînchis, amplasat în comuna Brănești, raionul Orhei.

20.05.2017

Vineri, 19 mai, reprezentanți ai Institutului Național al Justiției (INJ) au participat la cea de-a patra sesiune a Comisiei Interguvernamentale Republica Moldova – România pentru Integrare Europeană.

19.05.2017

Joi, 18 mai, Alexandra Nica, şefa Direcţiei instruire şi cercetare, şi Ecaterina Popa, şefa Secţiei instruire continuă, i-au primit în vizită la Institutul Național al Justiției pe tineri juriști ai Proiectului „Acțiune pentru Justiție”, proiect implementat de Asociația Obștească „INVENTO” cu susținere din partea Departamentului de Stat al Ambasadei SUA în Republica Moldova, Secția justiție penală și aplicare a legii.

16.05.2017

Vineri, 12 mai, la Institutul Național al Justiției (INJ), s-a întrunit juriul etapei a doua a concursului republican de arte plastice „Justiție – eu te văd așa”. Destinat elevilor din şcoli generale, licee, gimnazii, scoli și studiouri de arte, concursul este organizat, în comun, de INJ și Școala de arte plastice „A. Șciusev” din Chișinău.

12.05.2017

În cursul zilei de ieri, 11 mai, audienții Institutului Național al Justiției candidați la funcții de judecător au participat la un training mai puțin obișnuit care s-a desfășurat la Spitalul Clinic de Psihiatrie din or. Codru, mun. Chișinău.