Admiterea 2017: rezultatele testului psihologic

08. 09. 2017

Concurenții care au susținut, pe 5 și 6 septembrie curent, prima etapă a probei scrise din cadrul examenelor de admitere la Institutul Național al Justiției pot vedea rezultatele testului psihologic AICI.

Contestațiile pot fi depuse personal, în formă scrisă, în anticamera INJ, timp de 48 de ore de la afișarea rezultatelor probei (vineri, 8 septembrie, orele 11.30-17.00, sâmbătă, 9 septembrie, orele 8.00-17.00; duminică, 10 septembrie, orele 8.00-11.30).

Atenționăm concurenții asupra faptului că, potrivit pct. 8 din Regulamentul cu privire la depunerea și examinarea contestațiilor , obiect al contestației poate fi procedura de organizare și desfășurare a probei în cadrul examenelor de admitere, nu și nota acordată de Comisia pentru examenele de admitere.

Persoanele care au promovat testul psihologic eliminatoriu vor susține săptămâna viitoare etapa a doua a probei scrise – testul-grilă de verificare a cunoștințelor juridice la disciplinele drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal și drepturile omului.