Atelier de lucru dedicat învățării cuantice și gândirii creative

20. 08. 2018

Un grup alcătuit din formatori și staff al Institutului Național al Justiției a participat la un workshop de dezvoltare personală dedicat învățării cuantice și gândirii creative.

Atelierul de lucru a avut drept scop familiarizarea participanților cu noile concepte de inteligență sumativă (SiC) și învățare cuantică (QL), perspectiva inteligențelor multiple și modul în care se pot aplica în viața de zi cu zi, modelul educațional transformativ-interactiv prin relaționare etc. Sesiunile de instruire au fost facilitate de către experta din România – Silvia Osman, conferențiar universitar, doctor în estetică, teoria, pedagogia și istoria teatrului.

În cadrul activităților practice, beneficiarii instruirii au aplicat cunoștințele acumulate în dezvoltarea aptitudinilor de comunicare, antrenând în paralel inteligența emoțională și cea cognitivă. Totodată, fiecare participant a aflat ce tip de inteligență folosește în mod predominant și cum își poate dezvolta celelalte tipuri de inteligență latente pentru o gestionare optimă a acestora.