Invitație de înregistrare la un curs online prestat de Institutul Național al Magistraturii din România!

06. 12. 2023

Stimați beneficiari ai INJ,

Vă invităm să vă înregistrați la cursul online „Metode speciale de supraveghere sau cercetare” prestat, în perioada 11-12 decembrie 2023, de Institutul Național al Magistraturii din România.

Seminarul este destinat formării procurorilor și judecătorilor specializați în materie penală. Activitatea are ca obiective aprofundarea cunoștințelor ce țin de prevederile de drept procedural,  jurisprudența națională și europeană cu caracter de noutate, schimbul de bune practici privind soluțiile tehnice utilizate de organele judiciare pentru obținerea anumitor mijloace de probă și aplicarea lor unitară.

Pentru a vă înregistra, este necesar să completați acest chestionar.

Chestionarul va fi activ până la data de 9 decembrie curent. Beneficiarii instruirii vor obține certificate emise de Institutul Național al Magistraturii din România.

Activitatea de formare este realizată în cadrul proiectului „Consolidarea capacității instituționale a Institutului Național al Justiției din Republica Moldova” implementat de Institutul Național al Magistraturii din România în parteneriat cu Institutul Național al Justiției din Republica Moldova, cu sprijinul Agenției de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare (RoAid), sub coordonarea Ministerului Afacerilor Externe din România.