Judecătorii în atac și apărare pe terenul de fotbal

04. 10. 2017

Mens sana in corpore sano  au hotărât judecătorii și au organizat o competiție de fotbal la care au participat mai mulți angajați ai sistemului judiciar din capitală. Echipele au fost reprezentate de colaboratorii celor cinci sedii ale Judecătoriei municipiului Chișinău, ai Curții de Apel Chișinău și ai Curții Supreme de Justiție, precum și de audienții Institutului Național al Justiției.

În urma tragerii la sorți au fost stabilite două grupe. Din grupa A au făcut parte judecătorii și personalul din instanțele Judecătoriei mun. Chișinău, sediile Râșcani, Ciocana, Botanica și Centru, iar din grupa B – reprezentanții Institutului Național al Justiției, Curții Supreme de Justiție, Curții de Apel Chișinău și Judecătoriei mun. Chișinău, sediul Buiucani.

În semifinalele competiției s-au calificat echipele Institutului Național al Justiției, Curții de Apel Chișinău, Judecătoriei mun. Chișinău, sediile Râșcani și Centru.

Pe 23 septembrie, la Ratuș, Criuleni, s-a desfășurat marea finală, la care s-a disputat partida decisivă. Audienții Institutului Național al Justiției, viitori judecători și procurori, i-au avut ca adversari pe reprezentanții Curții de Apel Chișinău. Câștigătoarea meciului de fotbal a fost echipa Curții de Apel Chișinău, care s-a impus cu scorul 3:1.

Evenimentul a urmărit promovarea unui mod sănătos de viață, sportul fiind cel mai eficient mijloc de destindere pentru persoanele suprasolicitate în activitatea lor profesională.