Program de leadership pentru tineri juriști din Republica Moldova

19. 08. 2022

LEAD Moldova (ediția a 5-a, 2022) invită tinerii juriști să se înscrie la ediția a V-a a programului de leadership în care vor fi selectați cei mai buni 16 candidaturi cu potențial de lideri și cu dorință de a fi factori de schimbare în sistemul de justiție.

Programul se adresează tinerilor juriști din Republica Moldova aflați în primii cinci ani de carieră profesională (avocați, procurori, judecători, asistenți judiciari, consilieri juridici etc.), masteranzilor și studenţilor la drept aflați în ultimul an de studiu.

LEAD 2022 presupune trei sesiuni de training offline în Republica Moldova și România, ateliere online de aprofundare și discuții deschise cu profesioniști din diferite domenii, precum și implementarea unor proiecte de grup.

Dosarul de candidatură în limba româna va conține un CV, o scrisoare de motivație de o pagină și un eseu – tip idee de proiect de maxim două pagini despre o schimbare pe care vrei să o întreprinzi în organizație, profesie sau în sistemul de justiție. Termenul-limită de depunere este duminică, 28 august, ora 23:59.

Toate costurile de participare în program vor fi acoperite de organizatori, în afara transportului spre/dinspre locurile de desfășurare ale sesiunilor de training.

Pentru mai multe detalii, accesați AICI.

Programul este implementat de Asociația INK – Innovation Needs Knowledge (București, România) cu sprijinul financiar al Ambasadei Canadei.