Vă invităm la cursul de formare la distanță „Introducere în articolul 5 al Convenției Europene a Drepturilor Omului: dreptul la libertate și la siguranță"!

02. 07. 2020

Stimaţi beneficiari ai INJ,

Vă oferim posibilitatea de a participa la cursul electronic prestat pe platforma de instruire la distanță ILIAS a INJ - „Introducere în articolul 5 al Convenției Europene a Drepturilor Omului: dreptul la libertate și la siguranță".

Ore de instruire: 24 de ore.

Participanţi: 30 de judecători, asistenți judiciari, grefieri, colaboratori din cadrul instanțelor, procurori, consultanți ai procurorului, formatori INJ, colaboratori INJ

Perioada de înscriere la curs: 02.07.2020- 08.07.2020.

Perioada activă a cursului: 13.07.2020 - 09.08.2020.

Echipamentul necesar cursantului: computer (laptop), boxe sau căști, conexiune la internet.

Descrierea generală a cursului: Definirea privării de libertate în sensul articolului 5 al CEDO, natura garanțiilor procedurale care se aplică oricărei detenții, indiferent de motivul acesteia etc.

Cursul include prezentări, teste de evaluare a cunoștințelor, scenarii și exerciții de reflecție.

Modul de testare: testare obligatorie.

Certificarea: Beneficiarii instruirii vor primi certificate care atestă promovarea cursului în baza rezultatului testării finale.

Tutorii cursului:

Diana Scobioală, doctor habilitat în drept, Director INJ, formator INJ, formator al Programului HELP al Consiliului Europei.

Asistenţă tehnicătatiana.ciaglic@inj.gov.md

Înscrie-te la curs!

Prioritar vor fi admise la e-curs persoanele cu un număr redus de ore de instruire acumulate pe parcursul anului 2020 şi mai puţine cursuri electronice nepromovate.