Vă invităm să aplicați la trei cursuri electronice!

12. 04. 2021

Stimați beneficiari ai INJ, Vă invităm să aplicați la cursurile electronice desfășurate pe Platforma ILIAS a INJ. 

Institutul Național al Justiției pune la dispoziția Dvs. trei cursuri electronice prestate pe platforma de instruire la distanță ILIAS a INJ. Toate cursurile sunt incluse în Modulul „Instruiri la distanță” din cadrul Planului INJ de formare continuă pentru anul 2021. Astfel, în perioada 12 – 16 aprilie 2021 sunt deschise înregistrările la următoarele cursuri:

  1. Urmărirea penală și Convenția Europeană a Drepturilor Omului;
  2. Introducere în articolul 5 al Convenției Europene a Drepturilor Omului: Dreptul la libertate și la siguranță;
  3. Introducere în sistemul Convenției Europene a Drepturilor Omului și al Curții Europene a Drepturilor Omului.

Fiecare curs include prezentări, teste de evaluare a cunoștințelor, scenarii și exerciții de reflecție, fiind asigurate cu tutorat din partea formatorilor INJ.

Judecătorii, procurorii, șefii de secretariat, asistenții judiciari, grefierii, colaboratorii din cadrul instanţelor judecătoreşti, consultanții procurorilor, formatorii și colaboratorii INJ, avocaţii care acordă asistență juridică garantată de stat pot aplica AICI la unul sau la mai multe e-cursuri, cu condiția că nu sunteți certificați pentru promovarea acestora.

Beneficiarii instruirilor vor primi certificate INJ care atestă promovarea cursului/cursurilor în baza rezultatului testării finale.