INJ lansează un nou e-curs pe Platforma HELP a Consiliului Europei

13. 12. 2023

Stimați beneficiari,

Institutul Național al Justiției lansează un nou curs de instruire la distanță pe Platforma HELP a Consiliului Europei (click pe denumire pentru mai multă informație despre curs):

Dreptul muncii și drepturile omului (40 de ore de instruire), 

Tutorat: tutori certificați HELP,

Perioada activă a cursului: 16.01.2024 – 16.03.2024,

Participanți: judecători, procurori și avocați care acordă asistență juridică garantată de stat,

Cursul este certificat de INJ.

Cursul constă într-un program de studiu format din nouă module care abordează, într-un mod interactiv, conceptele esențiale legate de drepturile angajaților, relațiile de muncă, timpul de lucru și perioadele de odihnă, salarizarea echitabilă, securitatea și sănătatea în muncă, precum și sistemul european de protecție. De asemenea, cursul examinează atât drepturile individuale, cât și cele colective ale muncii, concentrându-se, în principal, pe jurisprudența Curții Europene a Drepturilor Omului, Curtea de Justiție a Uniunii Europene și Comitetul European al Drepturilor Sociale.

Perioada de înregistrare: 13.12.2023 – 5.01.2024.

Pentru a vă înregistra la curs este necesar să completați următorul formular: Aplică aici!

Furnizarea informațiilor incorecte în formularele de înregistrare cu privire la funcția deținută vă va împiedica să obțineți certificate de promovare a e-cursurilor!

Evenimentul de lansare a e-cursului va avea loc la Summit Events&Conference Center, pe data de 16.01.2024, începând cu ora 9:30. Participanții la curs vor primi suplimentar informația cu referire la agendă și alte detalii.